Inter Academy Camp Κοντοπούλι 11-16/06/2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο ΗΦΑΙΣΤΙΑ

 

Η INTER  FC  σε συνεργασία με τον Λάμπρο Χούτο  και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μπούμπουρα, του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστία  και του Δήμου Λήμνου διοργανώνει το  INTER ACADEMY CAMP GREECE  στην Λήμνο με τις δραστηριότητες να πραγματοποιούνται στο στάδιο Κοντοπουλίου από 11  έως 16 Ιουνίου 2018.

Το Ιnter Academy Camp Greece θα είναι υψηλού επιπέδου. Το εκπαιδευτικό προσωπικό μας θα αποτελείται από προπονητές με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο!     1 τεχνικός συντονιστής, 3 προπονητές ποδοσφαίρου και 1 προπονητής τερματοφυλάκων της Inter θα είναι παρόντες σε όλα τα camps!

Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί που θα συμμετάσχει, καθώς θα μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τις βασικές αρχές του διασκεδάζοντας! Κάθε παιδί θα λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής και αξιολόγησης από το επίσημο Inter Academy Camp και φυσικά επαρκή τεχνική και τακτική κατάρτιση!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.: 6974085060 και στο επίσημο site του Inter Academy Greece http://www.interacademy.gr/ .

 

Comments are closed.